Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Chodec znásilňoval dievča 3 hodiny priamo v centre mesta!
Zdielať na
Krimi

Chodec znásilňoval dievča 3 hodiny priamo v centre mesta!

Priamo v centre hlavného mesta zažila hrôzu, na ktorú do konca života nezabudne! Mladé dievča sa neznámeho muža opýtalo na cestu, ten ju však namiesto odpovede brutálne zbil a niekoľkokrát znásilnil. Útočník pred policajtmi stále uniká.

Keď sa 20-ročná dievčina chcela opýtať v centre Prahy na správny smer, nemohla tušiť, ako sa jej nevinná otázka skončí. Cestu však hľadala o štvrtej hodine ráno a tak ulice mesta už boli prázdne. V tom narazila na muža, ktorý jej však namiesto odpovede, urobil zo života peklo.

Chodec totiž najskôr mladú ženu začal mlátiť, potom ju zatiahol do neďalekého dvora, kde ju znásilnil. A to dokonca až niekoľkokrát. Celý horor pritom trval až neuveriteľné tri hodiny.

"Pri tom ju fackoval a vyhrážal sa, že ublíži jej rodine, ak bude o incidente niekoho informovať," povedal pre novinky.cz hovorca pražskej polície Tomáš Hulan. Po otrasnom čine dokonca násilník neváhal a dievča ešte aj okradol. Potom zmizol nevedno kam. Policajti prípad už vyšetrujú, no páchateľa sa im zatiaľ nepodarilo odhaliť. 

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy