Jasno
10°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
ZÁZNAM: Takto sa kradnú bicykle v Košiciach
Zdielať na

ZÁZNAM: Takto sa kradnú bicykle v Košiciach

Drzosť zlodeja v tomto prípade prekročila všetky medze. Nie len, že kradol za bieleho dňa, neprekážali mu ani bezpečnostné kamery rovno nad miestom, kde bol ukradnutý bicykel odparkovaný.

Stalo sa to 29 septembra v Košiciach na frekventovanej Žriedlovej ulici, kde sídli množstvo firiem. Bolo to dokonca v čase obeda, kedy je pred budovami veľký pohyb ľudí.

Rýchlo a efektívne

Mladý zlodej si sadol na lavičku, niekoľko minút sedel a obhliadal si terén. Potom sa postavil a počkal, kým odídu všetci ľudia, ktorí by ho mohli odhaliť.

Keď je vzduch čistý, siahne po bicykli, za pár sekúnd ho už má vo svojich rukách a odchádza preč. Majiteľ prosí o pomoc každého, kto by pomohol zlodeja vypátrať. Dokonca to nebude zadarmo.

"Kontaktoval som, samozrejme, už aj políciu, podal som trestné oznámenie na neznámeho páchateľa, a ponúkam tomu, kto mi pomôže vrátiť bicykel späť, odmenu 200 €," hovorí poškodený.

Nebol to jediný bicykel

Šok prišiel aj po tom, ako sa majiteľ opýtal v predajni, kde ho kúpil, či niekto podozrivý nezisťoval cenu takého bicykla. Predavač mu povedal, že ich práve vykradli. Z predajne zmizlo 8 bicyklov v celkovej hodnote 20 000 eur.

Krádež bicykla v priamom prenose_Košice

YouTube

Súvisiace články

Najčítanejšie správy