Jasno
15°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Policajný riaditeľ mal v Močenku kradnúť benzín!
Zdielať na

Policajný riaditeľ mal v Močenku kradnúť benzín!

Jeden z policajných funkcionárov je podozrivý, že kradol benzín určený pre služobné autá. Muž vraj totiž tankoval na účet polície aj pre vlastnú potrebu. Riaditeľa oddelenia polície v Močenku už prešetruje v tejto súvislosti oddelenie kontroly.

Všetko sa údajne malo diať na benzínovej pumpe, kam chodia policajti z Močenku tankovať. Jeden z policajných funkcionárov je podozrivý z toho, že  keď chodil tankovať do policajných áut, nosil zo sebou aj vlastný kanister. Časť kupovaného benzínu mala ísť do policajného auta a časť do pripravenej nádoby.

Tým pádom vraj mali služobné autá vyššiu spotrebu. O tom, čo sa deje na benzínke má existovať aj kamerový záznam, ktorý už má v rukách polícia. Podľa našich informácií údajne, keď sa funkcionár dozvedel o tom, že existujú proti nemu dôkazy, rozhodol sa od polície odísť.

Ak by sa však preukázalo, že policajný riaditeľ naozaj kradol, može prísť o výhody, ktoré policajtom prináša odchod do dôchodku. Je však možné, že policajný funkcionár si benzín iba takýmto spôsobom požičiaval. Predtým robil funkcionára aj inde a tam bol podozrivý z krádeže, dreva čo mu však nedokázali.

Policajné autá, Lipany, znásilnenie, starenka

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy