Skoro jasno
20°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Vlámal sa do domu a tvrdil, že je policajt
Zdielať na
Krimi

Vlámal sa do domu a tvrdil, že je policajt

Poriadny šok zažili manželia z obce Sokoľ pri Košiciach. Uprostred noci sa im priamo do domu vlámal podgurážený mladý muž. Údajne si sem prišiel vybavovať účty. Vydával sa však za policajta.

Opitý 19-ročný mladík sa tesne pred polnocou vlámal do rodinného domu, v ktorom spali manželia. Najskôr rozbil okná na prízemí domu, kde býva 70-ročná svokra pani Anna. Vo vyčíňaní pokračoval pokračoval aj na poschodí. Tam mu do rany prišlo okno na vchodových dverách.

Muž sa vydával za policajta. "On kričal, že je komando, že je policajt," tvrdila, žena, ktorú prepadol. Nakoniec však priznal, že policajt nie je a že si do domu prišiel vybavovať účty. "Že tu ho niekto prepadol, že traja, že ho dobili a že on myslel, že tu bývaj v tomto dome," dodala žena.

Manželia sa ubránili

Páru sa podarilo opitého mladíka spacifikovať a zadržať v dome, až kým neprišla polícia. Už ho obvinila z prečinu porušovania domovej slobody a poškodzovania cudzej veci. 

19-ročný Martin z Bratislavy nikoho nezranil, manželom však spôsobil škodu za viac ako 400 €. Momentálne je v cele policajného zaistenia. V prípade, že mu dokážu vinu si vo väzení môže posedieť až 2 roky.

Policajné auto_ilustračné foto_nové

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy