Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dôchodkyňa bojovala ako o život! Zlodejka chcela psa a šperky
Zdielať na

Dôchodkyňa bojovala ako o život! Zlodejka chcela psa a šperky

Dôchodkyňa sa vracala z prechádzky so svojím psíkom, keď ju prepadla 49-ročná Alžbeta zo Šale. Najprv sa milo prihovárala a potom jej chcela z rúk vytrhnúť čivavu. Plán však nevyšiel a tak sa vrhla na zlaté šperky, ktoré mala dôchodkyňa na sebe.

72-ročnú paniu v poobedňajších hodinách prepadla neznáma žena. Spočiatku sa tvárilo milo, dokonca je pochválila akého má pekného psa. "Pani, aký pekný psíček, ukážete mi ho?" podľa slov dôchodkyne sa neznáma žena prihovárala takto. V tom sa však zlodejka pokúsila psíka ukradnúť. Dôchodkyňa ho radšej pustila, aby ušiel. Neznáma sa ihneď pustila do nej.

"Ma chytila za vlasy, potom ma takto ťahala až tam, tu sme bojovali, ona mi chcela strhnúť pravdepodobne náušnicu, tu sa mi natrhlo to ucho," popísala situáciu dôchodkyňa. Okamžite začala volať o pomoc. Útočníčka jej však stihla strhnúť retiazku. Potom vzala nohy na plecia a zmizla. Manžel vystrašenej pani neváhal a okamžite sa vybral neznámu ženu hľadať. Zazrel ju v blízkosti stanice. 

Útočníčkou bola 49-ročná Alžbeta, ktorú policajti dobre poznajú. Momentálne čaká v cele na rozhodnutie súdu o vzatí do väzby. Za zločin lúpeže jej hrozí 12 rokov za mrežami.

Isifa/ ilustračné foto

Súvisiace články

Najčítanejšie správy