Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Vnuk (23) zmlátil babičku kladivom po hlave
Zdielať na
Krimi

Vnuk (23) zmlátil babičku kladivom po hlave

V oravskej obci Lokca vnuk zaútočil na starú mamu. Pohádali sa a tak neváhal, zobral kladivo a babičku začal mlátiť. Jeho útoky síce prežila, ale skončila v nemocnici s otvoreným poranením hlavy a otrasom mozgu. Podľa našich informácií svojho vnuka ešte aj obhajuje.

Na Orave sa stalo nešťastie. 23-ročný chlapec, ktorý mal pravdepodobne vypité, najprv začal rozbíjať nábytok. Podľa našich informácii ho neskôr pílil motorovou pílou. Potom si však trúfol aj na svoju babičku. Zobral si kladivo a búchal ju s ním priamo do hlavy. 

Dedinčania tvrdia, že rodinu poznajú ako problémovú. Na kameru sa zrejme aj preto odmietli vyjadriť. Údajne si radi vypijú, najmä keď dostanú dávky.  Babička tiež nechcela s nami komunikovať. Podarilo sa nám však zistiť, že údajne vnukovi odpustila. Dokonca tvrdí, že ju nebil kladivom, ale iba akýmisi paličkami.

87-ročná žena sa brániť nevedela a tak skončila so zraneniami. Momentálne leží v nemocnici. Jej stav je stabilizovaný, preto ju plánujú čoskoro prepustiť. Vnuka, ktorému hrozí 5 až 12 rokov za mrežami, spacifikovali až oravskí policajti. Vyšetrovateľ naňho zniesol obvinenie pre zločin ublíženia na zdraví v štádiu pokusu.

Isifa

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy