Zatiahnuté
18°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Hlásenie o vražde Albánca zavesil na web policajt!
Zdielať na

Hlásenie o vražde Albánca zavesil na web policajt!

Polícia má vážny problém! Unikol totiž dokument, ktorý by mohol byť kľúčom k objasneniu piatkovej vraždy pri komplexe Tri veže v Bratislave. Dnes už je jasné, že detaily a vrahovi, priebehu streľby aj motív popravy zverejnil na internete policajt!

Príslušník zboru tak ohrozil nielen vyšetrovanie vraždy, ale aj život informátora z albánskej komunity na Slovensku. "Oznámil mi, že strelcom má byť kosovský Albánec Jeton Vogrri alebo Vokrri (pochádzajúci z mesta Podjevo, Podujevo???), ktorý sa mal len pred časom vrátiť z väzenia vo Švajčiarsku." Aj toto sa píše v hlásení pre vysokých policajných funkcionárov.

Dokument obsahuje množstvo podrobností a osobných údajov. Tu je jeho časť s redakčnými úpravami.

Tri veže_vražda_výpoveď

"Každý, kto takýto dokument zverejní na internete, si musí byť vedomý následkov," varoval bratislavský krajský šéf polície Csaba Faragó. KOMPLETNÝ ZÁZNAM TLAČOVKY TU.

Jeton V. na svoju obeť strieľal v piatok 12. augusta okolo 20:45, pár minút predtým ho na miesto priviezol taxík. Na muža vypálil štyri výstrely, tri obeť zasiahli do hrude a jeden do brucha. Záchranári postreleného na mieste oživovali a previezli ho do ružinovskej nemocnice, tam však zraneniam podľahol.

Zavraždený Albánec mal trvalý pobyt na území Českej republiky a do Bratislavy chodil len na krátke pobyty, keďže mal prenajatý byt naďaleko od miesta činu. „Čo sa týka obvineného, ten má trvalý pobyt v Maďarskej republike,“ povedal Faragó.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy