Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Krvavá bitka v krčme: Poslanec Tittel rozdával rany päsťami!
Zdielať na

Krvavá bitka v krčme: Poslanec Tittel rozdával rany päsťami!

Divák nás mailom upozornil na bitku v jednom z pohostinstiev v bratislavskej Devínskej Novej Vsi. O rušnú noc sa vraj postaral miestny poslanec za SaS Tittel. Podgurážený alkoholom si nedal pozor na jazyk, ľudí urážal, nadával im a keď ho chceli z podniku odviesť, napadol barmana!

Jozef Tittel sa do pohostinstva prišiel zabaviť s partiou. Alkohol mu však údajne zachutil a s každým vypitým pohárom priamo úmerne stúpala aj jeho agresivita. Jeho vystrájanie už nedokázala zvládnuť ani partia priateľov, s ktorými do krčmy prišiel. A tak sa ho barman rozhodol osobne vyprevadiť. To sa mu, ale pochopiteľne nepáčilo.

"Ja som ho chcel vyviesť von, on nechcel, udrel ma a ja som to nevydržal," hovorí barman. Rozpútala sa bitka. Niekoľko dobre mierených rán dostal každý jeden z nich. Avšak, barman obišiel o čosi horšie. S poraneným okom ho musela sanitka previesť na vyšetrenie do nemocnice. Ani po potýčke sa ale poslanec z klubu SaS neupokojil. Pred podnikom si agresivitu údajne vybíjal aj na svojich priateľoch.

Tento scenár je ale podľa Jozefa Tittela len čistým výmyslom a politickou hrou. Všetko sa vraj stalo úplne inak! Muži z pohostinstva napadli jeho, pretože ich upozornil na prekročenie otváracích hodín. "Vypité som mal, ale opitý som nebol," dodáva.

Policajné autá, Lipany, znásilnenie, starenka

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy