Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Do cesty im vbehol diviak, pomoc neprichádzala...
Zdielať na

Do cesty im vbehol diviak, pomoc neprichádzala...

Neďaleko Banskej Bystrice došlo v noci k veľmi kurióznej dopravnej nehode. Mladej posádke skočil do cesty diviak! 22-ročný vodič už zrážke nestihol zabrániť. Čo však bolo ešte horšie, pomoci sa takmer nedovolali. V tomto úseku totiž nie je žiadny mobilný signál.

Nehoda sa stala krátko po deviastej večer, iba pár kilometrov za Banskou Bystricou pri obci Horná Mičiná. Úlohu pritom zohrala aj tma. Malého diviaka vraj nebolo vidieť do poslednej chvíle.

22-ročný vodič si ho všimol až tesne pred zrážkou, strhol volant, no dostal šmyk. Auto skončilo mimo cesty prevrátené naboku. Vodič a jehokamarát, ktorý sedel na mieste spolujazdca, sa v poriadku dostalo von.

Problémom však bol telefónny signál. V úseku, kde sa nehoda stala totiž vôbec nebol. Mladí muži si teda nemali ako zavolať pomoc. Našťastie okolo nich prechádzalo auto a posádka im potom z mesta privolala pomoc.

Diviak, s ktorým sa auto dostalo do kolízie, uhynul. Prišli si po neho zástupci miestneho poľovníckeho združenia. Predbežné škody polícia zatiaľ ešte nevyčíslila.

Banská Bystrica_nehoda_ dvviak na ceste_policajti

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy