Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Ožratý cyklista dopravákom svojou teóriou vyrazil dych...
Zdielať na
Krimi

Ožratý cyklista dopravákom svojou teóriou vyrazil dych...

Dopravní policajti z Popradu počas nočnej služby nečakane počuli od vodičov pochvalu, namerali cestného piráta, ale najviac ich prekvapil opitý cyklista. Ten pred mužmi zákona vymyslel originálnu teóriu. Dozvedeli sa od neho, že cyklista a bicyklista nie je to isté...

Počas služby dopraváci zažijú naozaj hocičo. Dych im pritom nemusia vyraziť iba vodiči, ale aj cyklisti. Tak to bolo aj s jedným z nich, ktorý jazdil so svojím dvojkolesovým tátošom po ceste a nafúkal dve promile. "Je to okej. Som na bicykli, nie na aute," bránil sa spočiatku. No zákon hovorí jasne. Či šoférujete auto, alebo idete na bicykli, musíte byť triezvy.

No zaujímavý muž sa nevzdával a pred policajtmi rozvinul naozaj oroginálnu teóriu. Všetkým vysvetlil, aký je rozdiel medzi cyklistom a bicyklistom. "My cyklisti dokážeme inak reagovať na kadečo. Vy ani nebudete vedieť, že ja idem po ceste. Bicyklista sa vám bude motať krista-krážom," bľabotal opitý chlapík.

Jeho slová však nepochopil nielen náš štáb, ale ani policajti. Tým muž dokonca do policajnej správy napísal, že je mu to ľúto a jasne povedal svoj názor aj na kameramana, ktorému vynadal do kreténov.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy