Jasno
24°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Študent (17) zavraždil svoju učiteľku, nemal ju rád
Zdielať na

Študent (17) zavraždil svoju učiteľku, nemal ju rád

Absolútnu nenávisť v sebe živil 17-ročný študent, až kým neprišiel na diabolský plán. Zavraždiť učiteľku a zároveň riaditeľku školy. Po niekoľkých mesiacoch príprav našli jej telo uprostred prázdnej triedy.

Eduardo Marmolejo pôsobí ako nenápadný 17-ročný tínedžer. Ale v skutočnosti je zrejme krutým vrahom svojej učiteľky a riaditeľky súkromnej školy v americkom Memphise. 49-ročná Suzette Yorková ho vraj neuveriteľne iritovala a nemal ju rád, tak sa v máji rozhodol, že ju zabije.

Netušil ako, ale vedel vraj, že to musí urobiť. Vhodný čas sa mu naskytol, keď ho nechala po škole. Eduardo vraj vedel, že s ňou bude v triede sám. Podľa vyšetrovania vytiahol nôž a ubodal ju na smrť priamo v triede a nechal ju ležať na dlážke. 

Chlapec už vypovedal aj pred súdom, kde sa rozhodovalo o jeho väzbe, alebo prepustení na kauciu. Sudca potvrdil, že je nebezpečný nielen pre okolie, ale aj pre seba a nechal ho za mrežami. O tom, aký vysoký trest dostane rozhodne nielen psychologický posudok, ale aj pororta, ktorá sa stretne už 24. augusta. Nikto však konanie mladíka nechápe - považovali ho za milého a slušného chlapca.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy