Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Medzi obyvateľmi osady a majiteľom firmy sa strhla bitka
Zdielať na

Medzi obyvateľmi osady a majiteľom firmy sa strhla bitka

PEZINOK / Medzi obyvateľmi osady v Pezinku a majiteľom firmy sa strhla bitka. Zasahovať museli policajti zo širšieho okolia.

V jednom z areálov firmy v Pezinku, v časti Glejovka vo večerných hodinách došlo ku konfliktu a preto musel zasahovať veľký počet policajtov.


Podľa prvých informácii z miesta incidentu, pred útokom mal preliezť cez plot malý chlapec z neďalekej osady. Údajne mu skončila lopta za plotom a on si ju išiel len zobrať. Na mieste ho prichytil a zadržal jeden z mužov, ktorý v areáli pracuje. To sa nepáčilo miestnym z okolia, prelomili bránu.

Keďže podľa podnikateľov už neraz mali mladých zlodejov v areáli, jedna strana sa bráni, že si len chránili majetok. Už neraz im poškodili vozidlá, odstrihli káble. Následne potom, ako sa veľká časť mužov z osady dostala do areálu, mali sa pustiť do majiteľa a jeho majetku. Podľa svedkov z miesta, údajne ho vytiahli z auta, v ktorom bola aj jeho žena a malý syn. Útočníci porozbíjali okná na budove, poškodili aj nákladné autá. "Vo Vami uvedenom prípade vyšetrovateľ Okresného riaditeľstva PZ v Pezinku začal trestné stíhanie vo veci zločinu poškodzovania cudzej veci spáchaného formou spolupáchateľstva. Spôsobená škoda je predbežne vyčíslená na 4 500 €," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Bratislave Jana Šimunková. 

Miestni obyvatelia tvrdia, že sa len snažili dostať 6 -ročného Lukáša do bezpečia. Zároveň podľa informácii TV JOJ podávajú na podnikateľa trestné oznámenie. Kde je pravda, zostáva na policajných vyšetrovateľoch, ktorí boli na mieste do neskorých nočných hodín a zaisťovala stopy a kamerové záznamy.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy