Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Útok kvôli milostnému trojuholníku. Mladá žena si vypočula rozsudok
Zdielať na

Útok kvôli milostnému trojuholníku. Mladá žena si vypočula rozsudok

MARTIN / Michaele (32) nadelil martinský okresný sudca trest za to, že útočila s kuchynským nožom v ruke. Nepríjemný konflikt sa udial v marci tohto roka. Žena pri ňom napadla svojho bývalého manžela a jeho priateľku.

​Žene spôsobila reznú ranu v oblasti hlavy

Za konaním mladej Michaely má byť milostný trojuholník. Vrhla sa na muža, ktorý ju zradil a taktiež na ženu, ktorú si vybral namiesto nej. "Žena (32) prišla za osobami na elektrickej kolobežke, z tejto zišla a bez slova sa zahnala prineseným kuchynským nožom, pričom mala zasiahnuť 38-ročnú ženu do oblasti hlavy, čím jej spôsobila reznú ranu," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva PZ v Žiline Zuzana Šefčíková. Krvavý incident, pri ktorom zranila svoju sokyňu v láske, sa odohral na námestí v dedine Sučany.

Hrozilo jej až desať rokov

"Okresný súd Martin uznal obvinenú vinnú zo zločinu ublíženia na zdraví v štádiu pokusu a z prečinu výtržníctva," uviedla Katarína Krellová, hovorkyňa Krajského súdu v Žiline. "Bezprostredne hrozili i poranenia závažnejšieho charakteru," dodala Šefčíková. Michaele hrozilo až desať rokov väzenia, no obišla s podmienkou. "Súd jej uložil úhrnný trest vo výmere tri roky s podmienečným odkladom tri roky," oznámila Krellová. Aj keď je na slobode, bude musieť poctivo dodržiavať určité obmedzenia. "Povinnosť nepribližovať sa k poškodenej a psychiatrické liečenie ústavnou formou," ukončila Krellová.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy