Jasno
Bratislava
Sergej
22.10.2024
Dvojica kradla na benzínových pumpách. Na konte však majú oveľa viac
Zdielať na

Dvojica kradla na benzínových pumpách. Na konte však majú oveľa viac

TRNAVA / Prišli, natankovali, ale zaplatiť akosi nechceli. V trnavskom kraji dvojica mužov takýmto spôsobom úradovala na čerpacích staniciach. Len na Slovensku ukradli benzín, ktorým by ste naplnili detský bazén či vírivku.

Odišli bez zaplatenia

Dvojica mužov u nás navštívila bez zaplatenia tri čerpacie stanice. Motív bol pritom rovnaký. Na čiernej škode prišli, natankovali do auta aj do bandasiek, no bez toho, aby zaplatili. "Vo všetkých troch prípadoch mali dohromady natankovať viac ako 700 litrov nafty a bez zaplatenia odísť preč," povedala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Zlatica Antalová.

Polícia v utorok zverejnila fotografie s ich tvárami. Netrvalo dlho a fotky zo sociálnych sietí zmizli. Dvojica pravdepodobne neúradovala len v Trnavskom kraji. Polícia pracuje s verziou, že muži mali kradnúť benzín na viacerých miestach Slovenska, ale aj v Česku. "Na základe operatívnych informácií nie je vylúčené, že osoby takto konali aj v susednom Česku alebo aj na iných miestach na území Slovenska," dodáva Antalová.

Kradli aj u našich susedov

Muži krátko po zverejnení príspevku na sociálnej sieti skončili v putách. Chytili ich pár kilometrov od Slovenska na českej diaľnici. U policajtov vzbudili pozornosť na čerpacej stanici, keď evidenčné číslo auta nesedelo. "V aute sme našli ďalšie dva páry registračných značiek, malé množstvo bielej kryštalickej látky, plynovú pištoľ a prázdne kanistry. Vodič odmietol orientačný test na drogy a bola mu zakázaná ďalšia jazda. Prípad ďalej riešime v spolupráci so slovenskou políciou." informovala polícia Českej republiky. Teraz tak trávia čas v policajnej cele, kde budú čakať na ďalšie rozhodnutie.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy