Polojasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Zabili ho (†20) počítačové hry! Odpadol na ulici
Zdielať na

Zabili ho (†20) počítačové hry! Odpadol na ulici

Sníval o tom, že bude navrhovať a programovať digitálne hry. No práve hranie počítačových hier ho k pripravilo o život. Len 20-ročný muž zomrel úplne nečakane - keď vystúpil z auta, v kŕčoch spadol na zem a už mu nik nedokázal pomôcť. Zabila ho krvná zrazenina, ktorá sa pravdepodobne vytvorila v tele práve pre dlhé hodiny, ktoré mladík strávil za počítačom.

Chris bol muž plný energie a predstáv o tom, ako bude žiť svoj život. Miloval digitálne hry a sám sa chcel stať ich tvorcom. Často bol hore celú noc. Buď na Facebooku alebo hral hry.

To čo miloval, ho ale pripravilo o život. Neustále sedenie pred obrazovkou totiž spomalilo prúdenie krvi v jeho nohách. To viedlo k vytvoreniu krvnej zrazeniny a tá sa potom vydala na púť smerom k srdcu a pľúcam. Tento nebezpečný úkaz ohrozuje najmä starších chorých ľudí, no napríklad aj cestujúcich, ktorí lietajú diaľkovými letmi.

Aj u Chrisa to prišlo náhle. Odviezol svojho kamaráta na pracovný pohovor. Vystúpili z auta, Chris sa sťažoval, že mu nepríjemne búši srdce, potom spadol na zem v kŕčoch a už sa ho nepodarilo oživiť.

Chris_smrť_vysedávanie_počítačové_hry

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy