Polojasno
11°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dráma na ihrisku! Julinka (12) sa napichla na kovový plot
Zdielať na

Dráma na ihrisku! Julinka (12) sa napichla na kovový plot

V Tepličke nad Váhom pri Žiline sa stalo veľké nešťastie! Malé dievčatko sa hralo spolu s kamarátkou na detskom ihrisku, keď sa rozhodlo, že namiesto použitia bránky skúsi kovový plot preliezť. Táto hra ju takmer stála život! Plot sa totiž do tela Júlie zabodol do hĺbky 15 až 20 centimetrov!

"Strašne plakala, bála sa, lebo to mala až 20 centimetrov v sebe," informovala nás svedkyňa Barbora. Na miesto okamžite dorazili žilinskí záchranári, no zasahovať museli aj hasiči. Časť plota totiž musel ísť dolu a hasiči na to použili hydraulické náradie. Kovový hrot ostal v tele dievčatka. "Ja som bola tiež v šoku, no musela som si zachovať chladnú hlavu," dodáva Barbora.

Júlia bola ihneď prevezená do žilinskej nemocnice, kde ju nasledovala aj jej šokovaná mama. Pri dievčatku však stáli všetci anjeli, hrot v tele jej totiž neporušil žiadne životne dôležité orgány. Podľa Barbory by mala byť v poriadku.

Nešťastie sa stalo v priestoroch pastoračného centra. Mnohí obyvatelia obce sú presvedčení o tom, že plot na mieste, kde sa hrajú deti, je veľmi nebezpečný... Viac sa dozviete vo videoriporte.

SITA/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy