Skoro jasno
21°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Dôchodcu (63) okradol, potom mu zachránil život!
Zdielať na
Krimi

Dôchodcu (63) okradol, potom mu zachránil život!

Dvaja mladíci v Belej nad Cirochou zbili a okradli dôchodcu. Pre škatuľku cigariet a dve eurá ho kopali do tváre. Zakrvavený muž ostal ležať na ceste. V jednom z mladíkov sa neskôr zrejme pohlo svedomie a po chvíli sa mu snažil pomôcť...

63-ročného Jozefa cestou domov z penziónu okradli a zbili. Trúfol si naňho len 16-ročný chlapec a jeho 18-ročný komplic. Starší chlapec je zo Sniny a neplnoletý dokonca z tej istej obce, ako ich obeť.

Mladíci muža napadli zozadu a zvalili na zem. Úlohy mali rozdelené. Kým jeden ho držal, druhý ho prehľadával. Vo vreckách však našli len škatuľku cigariet, zapaľovač a 2,5 €. Chlapci zrejme čakali viac.

Podľa polície mužovi pri odchode kopli do tváre. Skončil tak so zlomeným nosom, natrhnutou hornou perou a odreninami. Jedného z chlapcov zrejme začalo trápiť svedomie, neváhal a zastavil okoloidúce auto. Ľudí v ňom poprosil, aby zavolali záchranku.

Mladík tak možno zachránil život mužovi, ktorého najprv okradol a zbil. Dvojica je v obci známou firmou. Starší chlapec už sedí v cele policajného zaistenia a po 16-ročnom mladíkovi vyhlásili pátranie.

TV JOJ

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy