Polojasno
17°
Bratislava
Viktória
10.5.2024
Dôchodca riešil hluk v bare s pištoľou v ruke
Zdielať na

Dôchodca riešil hluk v bare s pištoľou v ruke

Dôchodcovi zo Sniny bránila v spánku hlasná hudba z neďalekého baru. Dlho nerozmýšľal a vyriešil to po svojom. So zbraňou v ruke sa vybral tíšiť muzikantov. Tí zažili poriadny šok, na ktorý len tak nezabudnú...

Muzikantovi na pódiu do spevu naozaj nebolo, keď na neho jeden z hostí vytiahol zbraň. "Klávesák pribehol ku mne, okamžite volaj policajtov, lebo pán prišiel sa sťažuje, že narobí bordel, lebo má pištoľ," opisuje desivé chvíle majiteľka baru. Zúrivý muž údajne nemohol spať kvôli hlasnej hudbe.



Pristúpil až k hrajúcim muzikantom, na ktorých začal kričať, aby ukončili hru, kde dodal slová lebo uvidíš," vraví krajský policajný hovorca Daniel Džobaník. Keď muzikanti prestali hrať, Pavol začal  kričať  na čašníčku. Jeho agresivitu si odniesol mladý muž, ktorý ju chcel brániť. "Išiel som si objednávať a on priložil ku mne, že či chcem," hovorí šokovaný zákazník.

Nervózny starší muž sa nezľakol ani polície. Hovoril, že mužov zákona na neho môžu pokojne zavolať, lebo má zbraň v legálnej držbe. Tí napokon aj prišli a dôchodcu obvinili z prečinu výtržníctva.

isifa/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy