Zatiahnuté
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Linkový autobus 66 vrazil do stĺpa, 12 zranených!
Zdielať na

Linkový autobus 66 vrazil do stĺpa, 12 zranených!

V Bratislave na Záhradníckej ulici havaroval autobus. Podľa predbežných informácií pri nešťastí utrpelo zranenia až 12 ľudí, z toho dvaja skončili s ťažšími zraneniami. Vozidlo mestskej dopravy vrazilo po zrážke s mercedesom do stĺpu...

K nehode došlo o trištvrte na desať ráno na križovatke Záhradnícka - Zelinárska. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky, operačné stredisko záchranárov tam poslalo až päť sanitiek. Zranených museli z autobusu vystríhavať privolaní hasiči. Po vyslobodení ich záchranári transportovali do bratislavských nemocníc.



Vodič linky č.66 išiel po Záhradníckej v pravom jazdnom pruhu. Podľa jeho slov, zrazu doňho vrazil vodič mercedesu zo Zvolena, ktorý išiel v ľavom pruhu. Došlo ku kolízii, po ktorej nabúralo vozidlo MHD do stĺpa. Ani jeden z vodičov pred jazdou nepil alkohol. 

Zaujímavé je, že mobil šoféra autobusu sa našiel približne tridsať metrov od jeho vozidla. Náraz tak musel byť veľmi silný. Ako sa vyjadrili niektorí zo záchranárov, cestujúci a vodič majú šťastie, že vôbec prežili. Pri zrážke vznikli škody za vyše 40-tisíc eur.

Štáb KRIMI Novín preveruje nové skutočnosti o havárii linky 66. Viac o 19:00.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy