Jasno
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
V Anglicku pochovali búrliváčku Amy Winehouse (†27)
Zdielať na

V Anglicku pochovali búrliváčku Amy Winehouse (†27)

Speváčku Amy Winehouse pochovali. Rodičia chceli pohreb čo najskôr, tak ako im to prikazuje židovská viera. Miesto zverejnili na poslednú chvíľu. Obrad sa však konal iba v najužšom rodinnom kruhu. Príčinu Amynej smrti neurčila ani pitva, objasniť ju majú až toxikologické testy.

Amy Winehouse skonala sama v posteli vo svojom dome na londýnskom Camden Square. Tam ju našiel jej ochrankár, ktorý privolal záchranku. Niektoré zdroje uvádzajú, že po príchode sanitky ešte javila známky života.

Podľa informácií The Sun lekári uviedli, že bola mŕtva niekoľko hodín predtým, ako jej telo v sobotu popoludní objavili. Podľa zdroja blízkeho polícii v jej dome nenašli žiadne zakázané látky či stopy po drogách. Londýnska polícia predbežne v prípade vylúčila cudzie zavinenie.

Na pohrebe sa ukázala aj speváčkina blízka priateľlka Kelly Osborne. Viac v priloženom videu.

Vzhľadom na speváčkin búrlivý život plný drog a alkoholu médiá špekulujú o náhodnom alebo úmyselnom predávkovaní. Na príčine však mohli byť aj jej choré pľúca, trpela totiž emfyzémom, ktorý spôsobilo fajčenie extrémne škodlivých látok. Príčina predčasného skonania hviezdy bude známa najskôr o dva týždne, keď budú hotové toxikologické a histologické testy.

Amy Winehouse sa po smrti stala druhou ženou v tzv. Klube 27, ktorý združuje vplyvných hudobníkov s vekom úmrtia 27 rokov. Speváčka a skladateľka stihla počas svojej kariéry vydať dva štúdiové albumy - Frank (2003) a Back to Black (2006).

Speváčka Amy Winehouse

Staciaann photography

Súvisiace články

Najčítanejšie správy