Zatiahnuté
19°
Bratislava
Svetozár
16.5.2024
Doma našiel zavraždenú sestru (†11), vrah uniká!
Zdielať na
Krimi

Doma našiel zavraždenú sestru (†11), vrah uniká!

Zdroj: TV JOJ/ilustračné

Otrasný nález, na ktorý nikdy nezabudne. Sedemnásťročný mladík po príchode domov našiel doma zavraždenú svoju 11-ročnú sestru. Tá mala mať v tele viacero bodných rán. Privolaní záchranári už jej nemohli pomôcť, vrah stále uniká...

K celej tragédii došlo v českom meste Krnov v pondelok popoludní. "Počul som, že dievča našiel jej 17-ročný brat, keď sa vrátil domov," povedal denníku Právo jeden zo susedov. Vražda sa stala v trojposchodovom dome v pokojnej časti mesta. 

Na miesto činu prišli vyšetrovatelia, ktorí tam zaisťovali všetky stopy. Nateraz páchateľ tohto brutálneho činu nie je známy a policajti po ňom pátrajú. Malá školáčka mala byť podľa očitých svedkov viackrát pobodaná. Nikto zo susedov si nevie vraždu vysvetliť. Dievčina vraj bola tichá a slušná.

Pri mieste otrasného nálezu sa zoskupilo množstvo susedov, viacerí z nich boli v šoku a mali slzy v očiach. "Nemám tušenie, čo sa stalo. Berieme už deti z vonku, pretože máme hrôzu," povedala pre idnes.cz Tatiana Janalíková, ktorá býva neďaleko. Polícia pre závažnosť prípadu nateraz odmietla čokoľvek bližšie o tragickom prípade prezradiť.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy