Polojasno
14°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Horor Slovenky v Taliansku! Uniesli jej synčeka Erika (1)
Zdielať na

Horor Slovenky v Taliansku! Uniesli jej synčeka Erika (1)

Najťažší týždeň vo svojom živote prežíva Vladimíra, ktorá dlhodobo žije v centrálnom Taliansku. Práve tam jej uniesol 13-mesačného syna Erika priamo v prímorskom letovisku jeho vlastný otec. Matke povedal, že syna už nikdy neuvidí...

Prípad rieši talianska polícia i tamojšie celoštátne médiá. "Stalo sa to v minulý pondelok, po tom, čo mi manžel povedal, že ide s dieťaťom na prechádzku," hovorí nešťastná matka. Odvtedy Vladimíra (34) svojho malého Erika nevidela. Keď sa po hodinách zúfalstva manželovi konečne dovolala, ten ju v telefonáte odbil jedinou vetou. "Ty ma zatiaľ udaj a zložil telefón," dodáva matka.



Vladimíra, ktorá žila päť rokov v manželstve s Markom oznámila únos syna talianskej polícii. Tá preveruje informácie, že otec s dieťaťom aj svokrovcami by sa mohli skrývať v Neapole.

Slovenka sa preto rozhodla uverejniť výzvu v tamojších médiách. Zúfalú prosbu zrútenej matky, aby otec vrátil dieťa domov alebo podal o ňom aspoň správu odvysielala už aj celoštátna televízia Kanál 5. Ani to však nepomohlo. 

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy