Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Pri Oškerde havarovali traja kamaráti, dvaja zomreli (†18, †17)
Zdielať na

Pri Oškerde havarovali traja kamaráti, dvaja zomreli (†18, †17)

Cesta pri kysuckej obci Oškerda je po tieto dni akoby prekliata! Za necelý týždeň sa tu stali dve tragické havárie. V nedeľu tu zahynul jeden mladý muž a vo štvrtok večer ďalší dvaja mladíci.

Pri Oškerde neďaleko Kysuckého Nového Mesta došlo už k druhej smrteľnej dopravnej nehode v priebehu štyroch dní. Vo štvrtok v noci zostal prevrátený Ford Focus napichnutý na zábradlí, dvaja kamaráti, Lukáš (18) a Pavol (17) zomreli na mieste, Erik (18) sa zranil.

"U obidvoch zakliesnených osôb skonštatoval lekár záchrannej zdravotnej služby smrť. Na mieste zasahovali aj hasiči zo Záchrannej brigády Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Žiline so žeriavom," uviedla žilinská krajská hovorkyňa hasičov Miroslava Ondrichová.

"Tým dvom už nebola šanca pomôcť," potvrdil nám jeden zo svedkov nehody. Jedného z chlapcov museli hasiči vyťahovať z vozidla pomocou hydraolického zariadenia, kvôli Pavlovi však museli privolať ťažkú techniku. Žeriavom museli vrak auta vytiahnuť zo zábradlia.

18-ročný Erik mal obrovské šťastie. Sedel na zadnom sedadle a nebol pripútaný. Záchranári ho ihneď previezli do žilinskej nemocnice. Po nehode utrpel len traumatologický šok a bol prepustený.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy