Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Na kúpalisku v Rimavskej Sobote sa utopilo dievčatko (†5)
Zdielať na
Krimi

Na kúpalisku v Rimavskej Sobote sa utopilo dievčatko (†5)

Kúpanie na plážovom kúpalisku v Rimavskej Sobote sa skončilo veľkou tragédiou. Päťročné dievčatko sa zrazu v bazéne zdialilo z dohľadu svojho otca a zmizlo pod vodou. Záchranárom sa dievča už nepodarilo oživiť...

Katarína Dominika  bola pri vode so svojím otcom a ďalšími tromi súrodencami. Podľa našich informácií sa bláznila na nafukovačke v nízkej vode, no zrazu sa stratila pod hladinou.



To, že Katarínka spadla do vody si nikto hneď nevšimol. Až po niekoľkých minútach jej príbuzní zistili, že dievčatka niet. Zalarmovali preto plavčíčku. Ona aj s ďalšími ľuďmi vytvorili vo vode rojnicu a tak ju začali hľadať. To sa im podarilo v krátkej chvíli, dievčatko ležalo na dne asi metrovej vody.

Nejavila už známky života, ľudia teda hneď začali s jej oživovaním, resuscitáciu prebrali dve lekárky, ktoré boli v tom čase nablízku. V záchrane o jej život následne pokračovali záchranári. Podľa svedkov to trvalo viac ako hodinu, aj napriek tomu sa ju však oživiť nepodarilo. Katarínku údajne vychovávali pestúni, na víkend si ju zobral otec. Polícia už začala trestné stíhanie pre prečin usmrtenia.

tv joj

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy