Oblačno
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Pes zjedol od hladu majiteľovi (†56) ruku!
Zdielať na

Pes zjedol od hladu majiteľovi (†56) ruku!

Otrasný pohľad sa naskytol obyvateľovi Nitrianskeho Pravna. Vo dvore susedného domu našiel mŕtveho muža. Bol to jeho 56-ročný sused. Pri ňom bol jeho pes, ktorý mu z hladu obžieral telo...

Pán Pavlíček na celú hrôzu, ktorú na vlastné oči videl, len tak nezabudne. Pes jeho mŕtvemu susedovi pravdepodobne od hladu zjedol časť pravej ruky. Nehybné telo našiel vo dvore susedovho rodinného domu. Muž tam ležal niekoľko dní.

V dome býval sám a holdoval alkoholu. Ľudia ho nevideli viac ako týždeň. Zlé tušenie začali mať po tom, ako sa záhradami začal šíriť nepríjemný zápach. Zašiel sa teda pozrieť do susedovho dvora. Našiel tam však už iba jeho nehybné telo. Hneď vedel, že mu už pomôcť nedokáže. Na dvore ležal viac ako týždeň.

Ešte väčší šok čakal na lekárku a policajtov. Keď sa na muža lepšie pozreli zistili, že mu chýba časť pravej ruky. Zjedol mu ju jeho pes.  Jeho správanie zaskočilo aj skúseného veterinára.

Pes bol po príchode polície mimoriadne agresívny. Rodina mŕtveho muža ho podľa našich informácií plánuje utratiť. Záhadou zostáva, akým spôsobom 56- ročný muž zomrel. Celý prípad už vyšetruje polícia.

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy