Polojasno
26°
Bratislava
Adolf
17.6.2024
Opitý muž udieral do áut a obmedzoval dopravu. Z cesty ho museli odtiahnuť vodiči
Zdielať na

Opitý muž udieral do áut a obmedzoval dopravu. Z cesty ho museli odtiahnuť vodiči

BRATISLAVA / Včera (25. 5.) popoludní sa opitý mladík rozhodol riadiť dopravu v bratislavskej Petržalke. Ohrozoval nie len seba, ale aj ostatných ľudí. Nafúkal viac ako 3 promile.

Mladíkov (27) plán riadiť dopravu mal hneď dva problémy. Nemal na to dostatočné vzdelanie a hlavne bol pod značným vplyvom alkoholu. Postavil sa do stredu cesty a zastavoval autá. V jednom momente skoro skončil pod kolesami autobusu. Dokonca sa s jedným vodičom pobil. Stiahnuť ho z frekventovanej cesty a odtrhnúť ho od vodiča sa ho podarilo až ďalším piatim mužom. V krátkom čase na miesto dorazili policajné hliadky.

"Na opakované výzvy hliadky mestskej polície, aby upustil od protiprávneho konania nereagoval, naďalej sa správal hrubo a agresívne k svojmu okoliu a útočil aj na zasahujúcich policajtov," informovala hovorkyňa bratislavskej mestskej polície Barbora Krajčovičová.

Vzhľadom na to, že kládol aktívny odpor, museli voči samozvanému regulovčíkovi použiť policajti donucovacie prostriedky. "Hmaty a chvaty, slzotvorné prostriedky ako aj putá. Dychovou skúškou mu boli namerané viac ako 3 promile," dodáva Krajčovičová. Keďže mestskí policajti mali podozrenia, že ide o spáchania trestného činu, prípad si prevzala štátna polícia.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy