Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Cesta bola neprejazdná pre nehodu 3 áut. Jedno z nich prešlo do protismeru
Zdielať na

Cesta bola neprejazdná pre nehodu 3 áut. Jedno z nich prešlo do protismeru

VRANOV NAD TOPĽOU / Pre nehodu troch osobných áut bola na konci týždňa v nedeľu, 19.mája na istý čas úplne neprejazdná cesta z Vranova nad Topľou smerom na Prešov. Posádke jedného z áut sa predčasne skončil výlet na bicykloch, ktoré si viezli na aute.

"On išiel tu z Hlinného a zrazu prešiel na našu stranu," opísal nehodu účastník nehody. Stalo sa to na úseku cesty medzi dvomi dedinami. Podľa účastníkov nehody jedno z áut prešlo znenazdajky do protismeru. "My sme sa mu vyhli a on nám buchol do ľavej zadnej strany a odtrhlo nám koleso. Sme sa stočili naľavo," doplnil účastník nehody. 

V jednom z áut mala posádka namierene s bicyklami na cyklochodníky do Prešova. Cesta za výletom sa im pre nehodu predčasne skončila. V opatere zdravotníkov skončili dvaja ľudia. Tých museli previezť do nemocnice. "Záchranári ošetrili na mieste a následne previezli do nemocnice dvoch ľudí. 55-ročnú ženu s pomliaždením hrudníka a hornej končatiny a 40-ročného muža s fraktúrou hornej končatiny," informovala hovorkyňa operačného strediska Petra Klimešová. Všetky tri autá ostali po nehode nepojazdné. Všetky mali poškodené nápravy, na jednom z áut sa po náraze odtrhlo koleso. Príčinu okolnosti nehody ako aj mieru zavinenia jej účastníkov vyšetrujú dopravní policajti.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy