Zatiahnuté, dažďové prehánky
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Bojovali o jeho život! Chlapčeka (10) kamión takmer rozmliaždil
Zdielať na

Bojovali o jeho život! Chlapčeka (10) kamión takmer rozmliaždil

Vodič kamióna určite oľutoval, že svojho 10-ročného syna vzal so sebou na cestu. Na mokrej vozovke medzi Rožňavou a Revúcou dostali šmyk a narazil do zalesneného svahu. Silný náraz chlapčeka vyhodil cez okno pred kamión, kde ostal zakliesnený. Okamžite mu začali pomáhať okoloidúci vodiči.

Chlapček totiž vypadol cez okno kamióna a kabína ho pritlačila o svah! "Rýchlo som zobral lopatu a išiel som pomáhať, vyslobodzovať chlapca... Bol prikliesnený o predný nárazník cez taký oblúk a ruku mal dole, no a pod sebou stlačený hrudník. Neviem, no klepem sa teraz ešte. Dúfam, že to prežije," komentoval jeden zo záchrancov.

Napokon si okoloidúci, ktorí sa chlapčeka snažili vytiahnuť, pomohli lanom. Podľa našich informácií utrpelo dieťa ťažké poranenia hrudníka a končatín. Jeho otec bol v šoku z toho, čo sa stalo a nevedel sa spamätať.

Auto navyše blokovalo cestu a vytekali z neho litre nafty. Cesta bola takmer 5 hodín úplne uzavretá, aj preto sa nemohol k miestu nehody dostať vrtuľník. Chlapca preto previezli do neďalekej obce, kde ho záchranári ďalej oživovali. Napokon ho odovzdali leteckým záchranárom, ktorí dieťa previezli do banskobystrickej nemocnice.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy