Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
VIDEO: Soničku (†7) aj s bračekom (6) prešiel traktor
Zdielať na

VIDEO: Soničku (†7) aj s bračekom (6) prešiel traktor

Veľké nešťastie sa stalo v sobotu večer v obci Vitanová, okres Tvrdošín. Dve malé deti sa tu hrali v záhradke, keď sa zrazu jeden z traktorov samovoľne pohol. Práve ho totiž opravovali. Traktor zrazil obe deti. Malá Sonička bola na mieste mŕtva.

Prázdniny u deduška sa tak skončili obrovskou tragédiou. Podľa informácií našej reportérky Elišky Prečovej mal traktor patriť bratovi matke oboch detí a opravoval ho práve rodinný známy. Staršia Sonička mala už túto jeseň nastúpiť na základnú školu. Traktor jej však spôsobil zranenia nezlučiteľné so životom. Poranenú mala najmä hlavičku a pravdepodobne bola na mieste mŕtva. Pomôcť jej totiž už nedokázala ani privolaná záchranky. 

"Ešte hodinu predtým starému ockovi maľovalo obrázčeky, že dedko, tu máš... Štebotal on s nimi, tak sa premáhal s tým, že mu žena zomrela. My sme boli v izbe, keď sa to stalo. Iba počujem kričať, jačať... Bolo to hrozné," spomínajú na strašnú udalosť susedia rodiny. Tá sa len nedávno zmierovala s tým, že zomrela stará mama.

Susedia tvrdia, že v dome bola aj matka detí, ktorá mala piecť koláče na nedeľný odpust. 6-ročný Filipko mal na rozdiel od sestričky väčšie šťastie. Mal zranenú nohu a utrpel škrabance, sanitka ho aj s mamou okamžite previezla do nemocnice. Polícia prípad ďalej vyšetruje.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie správy