Skoro jasno
22°
Bratislava
Božena
27.7.2024
Bývalá miss mala mať podľa informácií TV JOJ dopravnú nehodu
Zdielať na

Bývalá miss mala mať podľa informácií TV JOJ dopravnú nehodu

STUDIENKA/ MALACKY / Dve autá sa zrazili na ceste smerom na Studienku. V každom z nich sedeli dve ženy. Podľa informácií TV JOJ mala v jednom aute sedieť Magdaléna Šebestová so svojou sestrou.

Na mieste aktuálne zasahujú všetky záchranné zložky, 2 sanitky a privolaný musel byť aj vrtuľník. K incidentu smeruje reportér TV JOJ Juraj Hajdin. "Operátor tiesňovej linky 155 vyslal dve pozemné ambulancie a záchranársky vrtuľník k dopravnej nehode, pri ktorej boli zranené štyri osoby. Po prvotnom ošetrení záchranári transportovali do nemocnice na Kramároch 40-ročnú a 39-ročnú ženu s poranením hrudníka. 82-ročná žena s polytraumou pri vedomí bola letecky transportovaná do nemocnice Bory," informovala hovorkyňa OS ZZS Petra Klimešová. 

"Leteckí záchranári si na mieste nehody do svojej starostlivosti 82-ročnú vodičku, ktorá pri zrážke utrpela vážny úraz hrudníka, dolnej a hornej končatiny a ďalšie povrchové poranenia. Záchranári jej na mieste poskytli prvú pomoc, s ťažkými poraneniami bola pri vedomí transportovaná do nemocnice Bory," potvrdila hovorkyňa Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby Air Transport Europe Zuzana Hopjaková.

Správu budeme aktualizovať. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy