Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
ZÁBERY Z MIESTA TRAGÉDIE: Lukáš zavraždil priateľku Karin (†19)
Zdielať na

ZÁBERY Z MIESTA TRAGÉDIE: Lukáš zavraždil priateľku Karin (†19)

Otrasná tragédia skoro ráno šokovala Vráble. V rodinnom dome zavraždil devätnásťročný Lukáš svoju frajerku. Karin (†19) surovo bodol nožom, potom podľa našich informácií čepeľ obrátil proti sebe...

Karin utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom a na mieste im podľahla. Jej telo našli na dvore pred rodinným domom na Cintorínskej ulici, v ktorom bývala spolu so svojou mamou. Mladík po útoku bodol nožom s pätnásťcentimetrovou čepeľou aj seba. Všetko sa odohralo približne o pol piatej ráno.

Zraneného Lukáša  z Novej Vsi nad Žitavou našli v detskej izbe v dome, kde došlo k útoku. Pokus o údajnú samovraždu sa mu podarilo prežiť a následne ho previezli do nitrianskej nemocnice na hospitalizáciu.

Tragédii predchádzala ostrá hádka medzi ním a jeho priateľkou Karin. Tá bola taká hlučná, že skoro ráno zobudila aj poniektorých susedov. Bolestivé stony mladej ženy začula suseda a išla zalarmovať matku Karin, ktorá spala v inej časti domu. K vražde malo dôjsť podľa informácií televízie JOJ pre Lukášovu žiarlivosť. Mladík bol na dievča silno naviazaný a v súčastnosti bol bez práce.

Pár chvíľ po nešťastí prišli k domu, kde sa všetko odohralo policajti a vyšetrovatelia. Muži zákona už začali tento mimoriadne smutný prípad vyšetrovať ako zabitie. Podľa nitrianskej krajskej policajnej hovorkyne definitívnu príčinu smrti Karin určí až nariadená súdna pitva. Lukáš vraj nebol žiadne neviniatko a už mal aj menšiu potýčku so zákonom. S Karin sa však mali radi o čom svedčí aj ich komunikácia na sociálnej sieti.

facebook.com

tv joj

Súvisiace články

Najčítanejšie správy