Oblačno
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Krvavá hádka! Na expriateľku zaútočil obrovským nožom
Zdielať na

Krvavá hádka! Na expriateľku zaútočil obrovským nožom

29 / ročný Alan zaútočil na svoju expriateľku a jej brata samurajským mečom. Obaja utŕžili niekoľko rán, prevažne do rúk, ktorými si kryli hlavy. Čo muža k takémuto brutálnemu útoku vyprovokovalo naďalej zisťuje polícia.

Včera popoludní došlo v Žilinskom kraji k brutálnemu útoku. 28-ročná Eva si k svojmu expriateľovi prišla po osobné veci. Sprevádzal ju aj jej brat. Pravdepodobne sa medzi nimi a 29-ročným Alanom strhla hádka. Nezostalo však len pri výmene názorov.

"Samurajským mečom zaútočil na 28-ročnú ženu a jej 32-ročného brata. Obom súrodencom spôsobil pri útoku zranenia a to sečné rany v oblasti hlavy a rúk," povedala žilinská policajná hovorkyňa Jana Balogová.

Z bytu sa im podarilo utiecť. Podľa svedkov bol celý výťah a podlaha v suteréne od krvi.  Z bytovky bežali rovno na policajné oddelenie. Sem im policajti privolali sanitku.

Dobu ich liečenia odhadol lekár na 2 až tri týždne. Alan sa v byte na druhom poschodí medzičasom zabarikádoval. Policajti ho vyviedli v putách približne 5 hodín po útoku. Na to, aby sa dostali do bytu podľa našich informácií násilie použiť nemuseli.

TV JOJ/ilustračné

Súvisiace články

Najčítanejšie správy