Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Žiak (12) skončil po zúrivom útoku učiteľky v krvi!
Zdielať na
Krimi

Žiak (12) skončil po zúrivom útoku učiteľky v krvi!

Žiak skončil počas školskej exkurzie v krvi a s rozbitým nosom. Šokujúce je, že dvanásťročného chlapca zmlátila jeho učiteľka. Incident už vyšetruje aj polícia. Rozzúrená pedagogička musí odísť zo školstva...

Všetko sa udialo v českom Chebe počas cesty na výstavu. Učiteľka sa vraj neovládla po tom, čo žiak (12) bránil svojho spolužiaka, ktorého pedagogička krátko predtým napadla.

Pedagogičku naštvalo, že jej jedno z detí stúpilo na pätu. "Chytila ho za krk a silne zatlačila. Môj syn sa v tú chvíľu ozval. Učiteľka ho však päsťou udrela do nosu, až mu tiekla krv. Tá bola aj na chodníku," opísala celý útok denníku Právo matka zraneného chlapca.

Rodičia sú zo správania ženy poriadne vytočení. Navyše podľa nich nejde vôbec o prvý incident danej pedagogičky. "Hádzala po deťoch kľúče, alebo ich bila do žalúdku," dodala Právu matka, ktorá už na učiteľku podala trestné oznámenie. O prípade vie aj vedenie školy, ktoré sa rozhodlo učiteľke ďalej nepredĺžiť zmluvu.

Takmer na vlas podobný prípad útoku učiteľky na vlastného žiaka sa len nedávno odohral v Spojených štátoch. Študent floridskej školy dostal poriadnu facku na hodine výtvarnej výchovy a skončil s rozbitými ústami. Jeho spolužiak všetko nakrútil na mobilný telefón a celé video zavesil na internet.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy