Oblačno
15°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Vážna zrážka auta s kamiónom: O život prišla jedna osoba
Zdielať na

Vážna zrážka auta s kamiónom: O život prišla jedna osoba

RUŽOMBEROK / Na ceste medzi Ružomberkom a Donovalmi vyhasol v pondelok 22. apríla dopoludnia život 34-ročného vodiča. So svojím autom z dosiaľ presne nezistených príčin prešiel do protismeru, kde sa zrazil s kamiónom. Po silnom náraze zostalo auto pod kamiónom zakliesnené, vodič bol žiaľ na mieste mŕtvy.

​K dopravnej nehode pri mestskej časti Ružomberka - Biely Potok došlo krátko pred 10. hodinou dopoludnia. Podľa vyjadrení kamionistu, vodič osobného auta na rovnom úseku cesty z ničoho nič vošiel do protismeru. S nákladom autosúčiastok smeroval rumunský kamionista z Oravy. Cestu mu náhle skrížila šedá Lada.

Napriek snahe už zrážke nedokázal zabrániť. Po silnom náraze zostalo osobné auto zakliesnené v motorovej časti kamióna. Vodič (34) nemal, žiaľ, najmenšiu šancu prežiť. "Po príchode na miesto nehody, bolo osobné vozidlo zakliesnené pod kamiónom. Z vozidiel sa dymilo, preto boli urobené protipožiarne opatrenia. Vo vozidle sa nachádzala jedna osoba, ktorá mala zranenia nezlučiteľné so životom," priblížil veliteľ zásahu Vladimír Kačník. 

Počas dokumentovania dopravnej nehody policajti v tomto úseku striedavo púšťali vozidlá jedným jazdným pruhom. "Vodič nákladného vozidla sa podrobil dychovej skúške s negatívnym výsledkom," informovala Zuzana Šefčíková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Žiline. Presné okolnosti tragickej nehody vyšetrujú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy