Oblačno
13°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Prekvapenie pre políciu. V ponožke spolujazdca našli pervitín
Zdielať na

Prekvapenie pre políciu. V ponožke spolujazdca našli pervitín

Zdroj: TV JOJ

NITRA / Policajti pohotovostnej motorizovanej jednotky z Nitry zadržali dvoch mužov, ktorí u seba ukrývali drogy. Osoby boli obmedzené na osobnej slobode a boli predvedené na policajné oddelenie z dôvodu vykonávania ďalších procesných úkonov, informovalo Krajské riaditeľstvo Policajného zboru v Nitre. Vo veci bolo začaté trestné stíhanie pre drogovú trestnú činnosť.

Policajti počas dennej služby spozorovali na Štúrovej ulici v Nitre osobné vozidlo, ktorého 25-ročný vodič a spolujazdci neboli pripútaní bezpečnostným pásom. Vozidlo zastavili a vodiča i posádku skontrolovali. Vodič a jeden zo spolujazdcov sa počas kontroly správali nervózne, na mieste bolo jasne cítiť značný zápach marihuany.

Páchatelia sa k drogám priznali

Vodič policajtom uviedol, že je užívateľom marihuany a jeden zo spolujazdcov sa priznal k užívaniu pervitínu. Vodič následne policajtom dobrovoľne vydal zo svojho pravého vrecka riflí jeden kus žltej papierovej poštovej poukážky s obsahom zelenej sušenej rastliny. Policajti vodiča podrobili toxikologickému vyšetreniu s pozitívnym výsledkom na marihuanu, preto mu bola ďalšia jazda zakázaná. Obaja boli po kontrole prevedení na policajné oddelenie.

Spolujazdec sa priznal, že ukryl do svojej ponožky na pravej nohe jedno plastové priesvitné vrecúško s obsahom bielej kryštalickej látky, ktoré vzápätí policajtom vydal. "Podľa spôsobu balenia a vzhľadu týchto látok vzniklo dôvodné podozrenie, že ide o omamné a psychotropné látky," potvrdila polícia.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy