Skoro jasno
20°
Bratislava
Falošný policajt so zbraňou prenasledoval partiu mladíkov
Zdielať na

Falošný policajt so zbraňou prenasledoval partiu mladíkov

SPIŠSKÁ NOVÁ VES / Policajti v Spišskej Novej Vsi vyšetrujú nebezpečné vyhrážanie. Muž, ktorý najprv prenasledoval v aute partiu mladíkov, mal následne vytiahnuť zbraň a preukázať sa falošným policajným preukazom.

Mladíci tvrdia, že ich vodič s autom začal prenasledovať už v meste. Prenasledovanie skončilo na tomto spišsskonovoveskom sídlisku, kde ich na parkovisku so svojím autom zablokoval.

Podľa vodiča auta muž vystúpil a prišiel k jeho oknu. Vodič mal obavu vystúpiť. "No tak vytiahol na mňa zbraň, do ktorej nabil zásobník a obtiahol ju. Vyhrážal sa nám, že nás tu všetkých postrieľa," reagoval vodič. Muž mal podľa mladíkov tiež ukázať policajný preukaz so slovami, že ich predvedie na policajné oddelenie a budú mať problém. Mladíci zavolali policajtov. Hoci muž medzičasom odišiel. Policajti ho zakrátko vypátrali. "Osoba podozrivá zo spáchania tohto skutku nie je príslušníkov Policajného zboru, ide o civilnú osobu. Vykonanými úkonmi bolo zistené, že osoba sa nepreukázala preukazom policajta, ale nálepkou s označením Policajný zbor," informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Košiciach Lenka Ivanová. Policajti tento prípad vyšetrujú ako podozrenie z trestného činu nebezpečné vyhrážanie. Skontaktovali sme sa aj s mužom, ktorý je podozrivý. ten sa k prípadu odmietol vyjadriť

Súvisiace články

Najčítanejšie správy