Jasno
17°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Na kruté slová doplatil: Muž sa mal vlastnej žene vyhrážať, že ju zapáli
Zdielať na

Na kruté slová doplatil: Muž sa mal vlastnej žene vyhrážať, že ju zapáli

SVIDNÍK / Policajti na severovýchode Slovenska vyšetrujú prípad nebezpečného vyhrážania. Malo k nemu dôjsť v jednom z bytov v paneláku vo Svidníku. Po zásahu policajtov skončil v policajnej cele 54-ročný muž, ktorý sa mal svojej žene okrem iného vyhrážať tým, že ju zapáli.

​Stať sa to malo v podvečerných hodinách. Podľa polície sa mal 54-ročný muž vyhrážať svojej žene. Spočiatku mal od nej žiadať, aby odišla z bytu. Vyhrážal sa, že ak tak neurobí, zapáli ju.

Mužova agresivita sa mala stupňovať

Zapnúť mal všetky horáky v kuchyni a vykrikovať, že zapáli celý byt. Od ženy mal vtedy už žiadať aj peniaze. Situácia mala byť natoľko vyhrotená, že žena v obave privolala políciu. Susedia tomu, čo sa malo v byte u susedov stať, nemohli uveriť. "Ja ho poznám ako super chlapa, vážne. Ja o tom neviem, že by sa vyhrážal," uviedol sused.

Policajná hliadka po príchode na miesto 54-ročného muža obmedzila na osobnej slobode. Bol umiestnený do cely policajného zaistenia. Okrem toho mu vzniesli obvinenie pre nebezpečné vyhrážanie. Prokurátor navyše žiadal pre obvineného väzbu.

S tým sa stotožnil aj službukonajúci sudca. To sa však obvinenému nepáčilo a proti rozhodnutiu podal sťažnosť. Bude tak o tom ešte rozhodovať krajský súd.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy