Jasno
14°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Nehoda auta so skútrom. Vodič pravdepodobne nedával pozor na cestu
Zdielať na

Nehoda auta so skútrom. Vodič pravdepodobne nedával pozor na cestu

PREŠOV / Pri obci Dulová Ves sa zrazilo auto so skútrom, ktorý bol poháňaný elektrickým motorčekom. Jeden zranený skončil v nemocnici. Dychové skúšky boli v oboch prípadoch negatívne.

Stalo sa to na ceste za Prešovom, pred odbočkou na cyklistický chodník smerujúci od Dulovej Vsi do rekreačnej oblasti Sigord. "19-ročný vodič v smere od Prešova pravdepodobne nesledoval situáciu v premávke a nedodržal bezpečnú vzdialenosť od elektrického dopravného prostriedku, na ktorom sa viezli dvaja ľudia," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová. "Záchranári po prvotnom ošetrení previezli jedného muža s povrchovým poranením v driekovej oblasti do nemocnice v Prešove," informoval zástupca hovorcu operančého strediska Richard Bolješik. 

"Účastníci dopravnej nehody boli podrobení dychovým skúškam. V oboch prípadoch bol výsledok negatívny," vyjadrila sa hovorkyňa Ligdayová. Na dopravnom prostriedku s elektrickým pohonom sa viezli dvaja ľudia, obaja mali mať prilby. Kým jedného previezli záchranári do nemocnice, druhému sa našťastie nič nestalo. Škody na dopravných prostriedkoch boli predbežné odhadnuté na tritisíc eur. "Presná príčina ako aj okolnosti dopravnej nehody sú v štádiu vyšetrovania," uviedla hovorkyňa Ligdayová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy