Jasno
17°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
V blízkosti Dunaja našli telo bez známok života
Zdielať na

V blízkosti Dunaja našli telo bez známok života

BRATISLAVA / Smutný nález tela staršej ženy v blízkosti Čunova. Hoci pred troma dňami vyhlásili mimoriadne pátranie po 79-ročnej Drahomíre, ktorú naposledy videli pri Dunaji, polícia zatiaľ identitu nebohej seniorky nepotvrdila.

Podľa informácií TV JOJ bolo telo ženy zachytené medzi konármi v čistiacej komore pri vodnom diele v Čunove. Polícia ihneď miesto opáskovala a privolala si pomoc ďalšej záchrannej zložky. Seniorke však už nedokázali pomôcť. "Hasiči po príjazde na miesto udalosti asistovali polícii pri vytiahnutí ľudského tela bez známok života na breh," informoval Štefan Koči, hovorca Krajského riaditeľstva HaZZ v Bratislave.

Prítomní boli nielen hasiči, ale aj vyšetrovatelia. "Zo strany povereného príslušníka OR PZ v Bratislave V bolo v tejto súvislosti začaté trestné stíhanie, a to konkrétne vo veci trestného činu usmrtenia," uviedol Michal Szeif, hovorca Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Čo bolo príčinou smrti ženy ukáže až pitva, ktorú nariadil obhliadajúci lekár. Podľa informácií TV JOJ mala však pravdepodobne vojsť do vody dobrovoľne a utopiť sa.

Faktom je, že polícia žiadala verejnosť pred tromi dňami o pomoc pri pátraní po nezvestnej pani Drahomíre. Naposledy ju videli počas víkendu ráno na Vajanského nábreží v Bratislave. Odvtedy o sebe nepodala žiadnu správu. Žena bola podľa polície v zlom zdravotnom stave. Vek nebohej ženy i popis oblečenia sa zhoduje. Polícia zatiaľ informáciu, či ide skutočne o staršiu ženu nepotvrdila, ale ani nevylúčila.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy