Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Karol Mello sa môže dostať na slobodu!
Zdielať na

Karol Mello sa môže dostať na slobodu!

Dnes sa objavili informácie, ktoré naznačujú, že Karol Mello sa môže pre údajnú chybu, dostať na slobodu! Niekdajší boss prievidzského podsvetia je zodpovedný za plánovanie vraždy expolicajta, pri ktorej ale omylom zomrel jeho syn a družka. Pre iné skutky z jeho minulosti ho naša polícia zadržať nemôže. Chráni ho zásada špeciality, ktorú si uplatnil pred vydaním na Slovensko ešte na krakovskom súde. Informáciu priniesol denník Pravda.

Karol Mello sa momentálne nachádza vo väzení v Bratislave, potom ako ho poľské orgány vydali na trestné stíhanie na Slovensko. Justičné orgány momentálne pripravujú Karola Mella na to, aby ho mohli predstaviť na súd.

Podľa všetkého má kontakty na významných bossov slovenského podsvetia. Jeho advokát Peter Schmidl sa vyjadril minulý týždeň pre médiá, že pravdepodobne bol tento muž vzatý na Slovensko do väzby nezákonne. Mal o tom rozhodovať sudca, ktorému prípad neprislúcha. Ak by to bola pravda, mohol by sa Mello dostať na slobodu.

Karol Mello je obžalovaný v kauze dvojnásobnej vraždy ženy a 10-ročného chlapca v Moste pri Bratislave. Polícia ho hľadala dlhých päť rokov.

Zadržaný údajný mafián Karol Mello

SITA

Súvisiace články

Najčítanejšie správy