Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Ohnivé peklo v Tatranskej Lomnici: Plamene zachvátili strechu bytovky
Zdielať na

Ohnivé peklo v Tatranskej Lomnici: Plamene zachvátili strechu bytovky

TATRANSKÁ LOMNICA / Obyvateľov Tatranskej Lomnice vystrašil v utorok 26. marca vo večerných hodinách požiar. Plamene zachvátili strechu v apartmánovom dome. Na miesto okamžite vyrazili hasiči.

Zasahovali hasiči z Popradu a z Kežmarku aj s vysokozdvižnou plošinou a rebríkom. Oheň hasili zvonku aj zvnútra. Našťastie sa v byte počas požiaru nikto nenachádzal. Svedok, ktorý si požiar všimol medzi prvými, zalarmoval obyvateľov apartmánového domu, a tak sa všetci dostali včas von. Pri požiari sa nikto nezranil. 

Situáciu hasičom komplikoval aj silný vietor. Hrozilo tak, že by sa požiar mohol rozšíriť na okolité budovy. Podľa slov hasičov im hralo do kariet to, že strecha nemala izoláciu, a tak sa im požiar podarilo rýchlo lokalizovať. Krátko pred desiatou hodinou sa hasičom požiar podarilo dostať pod kontrolu. Príčina požiaru ani výška škody zatiaľ nie je známa. 

​V dome býva aj mediálne známy Braňo Mojsej. Práve prišiel z Bratislavy a bol rád, že plamene nezasiahli jeho byt. Nachádza sa na opačnej strane.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy