Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Chuť po sexe vyriešil po svojom. 13-centimetrovým nožom
Zdielať na
Krimi

Chuť po sexe vyriešil po svojom. 13-centimetrovým nožom

V obci Svinia na východe bolo v piatok rušno. Pár hodín po tom, ako tam miestni obyvatelia s nadšením čakali na výkon našich hokejistov v prvom majstrovskom zápase tam 50-ročný muž bodol do hrude svoju manželku(53). Vraj s ním odmietla mať sex!

Muž na ženu zaútočil nožom a ďalšia rodina hneď po útoku chystala krvavú pomstu. Situáciu museli upokojovať policajti. Útočník už raz za vraždu sedel.


53-ročnú ženu z osady v obci Svinia v prešovskom okrese včera bodol do hrude 50 ročný muž. Neoficiálnym motívom bolo podľa miestnych to, že žena odmietla s mužom sexuálne hrátky. Muža na mieste zadržali policajti.

Policajti podozrivého muža po incidente okamžite zadržali. Podľa doterajších zistení polície došlo k útoku v unimobunke okolo 18-tej hodiny.

"Za doposiaľ nezistených okolnosti ju mal bodnúť nabrúseným celokovovým príborovým nožom do hrudníka. Čepel noža bola dlhá 13 cm," objasnil prešovský policajný hovorca Daniel Džobanik.

Žena mala obrovské šťastie. Čepeľ noža nezasiahla životne dôležité orgány a o pár týždňov by už mala byť v poriadku. Policajti podozrivého zadržali v piatok v noci a momentálne prípad objasňujú.

SITA/Rastislav Ovšonka/ilustračné

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie správy