Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Muž upozornil nočných výtržníkov. Skončil s otrasom mozgu
Zdielať na

Muž upozornil nočných výtržníkov. Skončil s otrasom mozgu

TISOVEC / Ešte v piatok sme Vám v krimi hovorili o brutálnej bitke v Lubeníku a v revúckej nemocnici skončil ďalší napadnutý muž. Tisovčana mali zbiť štyria muži. Udierali ho päsťami a keď ležal na zemi, kopali do neho.

Partia mužov sa približne hodinu po polnoci vracala ulicami Tisovcami pravdepodobne domov. Robili taký krik, že zobudili niekoľko ľudí z okolitých panelákov. Podľa svedka boli pod vplyvom alkoholu. "Mali vypité určite. Lebo som ich videl. To sa tackali všetci štyria, ktorí tu boli," opísal obyvateľ jedného z paneláku. 

Hoci hurhaj zaznamenali viacerí, zakročil iba jeden. "Strašný krik, tak som vybehol na balkón a zakričal som na nich, že „cigáni furt tu budete robiť bordel?“ Lebo to je tu nonstop, že tu ľudia nevedia spať a oni na to, že aby som išiel frajer dole, lebo oni pôjdu hore," uviedol napadnutý muž. 

Muž skončil s otrasom mozgu

Keďže sa rozbehli smerom ku bytovke, muž nechcel dopustiť, aby prišli až ku bytu. Zišiel teda dole. Útočníci ho ihneď napadli. "Dostal päsťami a potom ležal na zemi. Potom sa ešte vrátili a začali do neho kopať a kopali do neho ako do lopty," opísal jeden zo susedov. "Ja si pamätám len to, ako som ležal a vtedy sa jeden sa rozbehol a kopol ma do hlavy. To si pamätám," dodal napadnutý muž. "Kým som vyšiel von, tak chlapi ušli. Napadnutý bol taký dobitý, že som ho nepoznal," priblížil sused. 

Muž skončil v nemocnici s otrasom mozgu. Na hlave mal veľkú tržnú ranu, ktorú mu museli zašiť. Natrhnutý mal aj prst a obrovskú podliatinu pod okom. Dva dni vôbec nevidel. Už je v domácej liečbe. "K prípadu zhromažďujeme dôkazový materiál a do vyšetrovania bol pribratý aj znalec z odboru zdravotníctva. Prebiehajú všetky potrebné procesné úkony," informovala Petra Kováčiková, hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Banskej Bystrici. 

Na mieste našli aj dve drevené laty, na jednej sú stopy od krvi. Budú skúmať aj to, či muži neútočili aj s ňou. Polícia v Hnúšti začala trestné stíhanie pre prečiny ublíženia na zdraví a výtržníctva. V prípade zatiaľ nikoho neobvinili.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy