Jasno
18°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Muža našli utopeného v plytkej vode sedem kilometrov od miesta bydliska
Zdielať na

Muža našli utopeného v plytkej vode sedem kilometrov od miesta bydliska

NOVÉ MESTO NAD VÁHOM / Policajti z Nového Mesta nad Váhom vyšetrujú tragickú smrť staršieho muža. Ten zomrel za dosiaľ neobjasnených okolností pravdepodobne v noci zo soboty 16. marca na nedeľu 17. marca. Jeho telo našli bez známok života v plytkom potoku v obci Dolné Srnie.

​Nepríjemný pohlaď na nevládne telo v koryte potoka sa naskytol jednému z obyvateľov ulice v obci Dolné Srnie. Všimol si, že muž leží bez známok života tvarou dole v plytkej vode. Pomôcť sa mu už nedalo. "Včera v poobedňajších hodinách bol v trávnatom poraste pri potoku v obci v okrese Nové Mesto nad Váhom bolo nájdene telo 71-ročného muža bez známok života," informoval Alexander Svat z oddelenia prevencie Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trenčíne.

Nebohý muž nebol miestny a nikto z ulice ho nepoznal. Podľa zistení TV JOJ mal Stanislav odísť z bytu v Novom Meste nad Váhom po hádke s manželkou. Ako sa starší muž ocitol v sedem kilometrov vzdialenej obci, tobôž na tomto mieste, zostava nateraz záhadou. "Známky cudzieho zavinenia som vylúčil. Pravdepodobne došlo k utopeniu," skonštatoval obhliadajúci lekár Milan Prelovský. 

Voda v potoku je pritom hlboká iba par centimetrov. Čo presne sa tu stalo je predmetom vyšetrovania. "Nariadil som zdravotno-bezpečnostnú pitvu," dodal Prelovský. "Poverený príslušník OOPZ začal v predmetnej veci trestne stíhanie pre prečin usmrtenie," uviedol Svat. Polícia žiada prípadných svedkov, ktorí mohli tohto muža stretnúť, aby sa ohlásili na čísle 158. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy