Oblačno
14°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Žena riešila milostný trojuholník: Manželovu priateľku porezala na hlave
Zdielať na

Žena riešila milostný trojuholník: Manželovu priateľku porezala na hlave

MARTIN / O tom, či pôjde 32-ročná žena do väzby, rozhodovala sudkyňa martinského okresného súdu. Milostný trojuholník riešila útokom s kuchynským nožom v ruke.

Podľa obvinenia sa útok odohral v dedine Sučany. Žena sa vrhla na svojho manžela a jeho terajšiu priateľku. "32-ročná žena prišla za osobami na elektrickej kolobežke, z tejto zišla a bez slova sa zahnala prineseným kuchynským nožom, pričom mala zasiahnuť 38-ročnú ženu do oblasti hlavy, čím jej spôsobila reznú ranu," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva policajného zboru v Žiline Zuzana Šefčíková.

Potom, čo bolestivo zranila svoju sokyňu v láske poputovala do policajnej cely. "Keďže bezprostredne hrozili i poranenia závažnejšieho charakteru, vyšetrovateľ vzniesol osobe obvinenie za ublíženie na zdraví," informovala hovorkyňa Šefčíková. A mladá žena sa po incidente už aj zodpovedala pred martinskou sudkyňou, ktorá rozhodovala o jej ďalšom osude. "Sudkyňa pre prípravné konanie Okresného súdu v Martineneprijala písomný sľub obvinenej a nenahradila väzbu probačným úradníkom. Zobrala obvinenú do väzby, keďže existuje dôvodná obava z toho, že by pokračovala v trestnej činnosti," vyjadrila sa hovorkyňa súdov v Žiline Anna Dudová Záborská. Verdikt sa žene nepáči, podala sťažnosť. Rozhodnutie nie je právoplatné. V prípade dokázania viny jej hrozí 12 rokov väzenia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy