Oblačno
25°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Traja páchatelia brutálne napadli muža: Ako zbraň použili drevenú palicu
Zdielať na

Traja páchatelia brutálne napadli muža: Ako zbraň použili drevenú palicu

Zdroj: Polícia SR - Banskobystrický kraj

LUBENÍK / Traja útočníci zbili muža v potravinách tak brutálne, že má na dvoch miestach prasknutú lebku a bol v umelom spánku. Krvavý útok zachytili kamery. Zamestnankyne sú z toho doteraz v šoku.

​Peter sa najskôr rozprával s personálom, keď sa na ulici zjavili traja muži. Zjavne ich poznal, pretože vyšiel za nimi. Vyzerá to tak, že mali výmenu názorov. O pár sekúnd na to ho jeden z nich celou silou sotil do výkladu a začali ho udierať. Nepomohol ani krik predavačiek. Podarilo sa mu dostať dovnútra, no rozzúrení chlapi vošli za ním. Stále ho celou silou udierali a to aj napriek tomu, že tam boli zákazníci, dokonca aj malé dieťa. "Boli ako keby v amoku," uviedla svedkyňa. 

Zábery z bitky nie je možné zverejniť

Ide o mimoriadne brutálne zábery, ktoré nie je možné zverejniť. Trojica potom z obchodu odišla. "Bolo to ťažké vidieť, bol veľmi zranený. Nemali to urobiť," dodala svedkyňa. Dobitého Petra záchranári previezli s viacerými zraneniami a zlomeninami do revúckej do nemocnie, kde ho hospitalizovali. V piatok ráno ho v stabilizovanom stave preložili na chirurgické oddelenie.

"Na dvoch miestach má prasknutú lebku, opuch mozgu, zlomené ruky aj nohy a množstvo rezných, či tržných rán," uviedol kamarát napadnutého. "V súvislosti s prípadom boli zadržané tri osoby. Ide o mužov vo veku 40, 18 a 24 rokov," informovala Petra Kováčiková, hovorkyňa KR PZ Banská Bystrica. K motívu sa polícia zatiaľ nevyjadrila.

"Vyšetrovateľ zároveň spracoval podnet na návrh na ich väzobné stíhanie," uzavrela polícia. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy