Zatiahnuté, dažďové prehánky
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Rozsiahla akcia NAKA: Kukláči zasahovali v protiplynových maskách
Zdielať na

Rozsiahla akcia NAKA: Kukláči zasahovali v protiplynových maskách

VRÁBLE / Policajti z NAKA mali vo štvrtok 14. marca rozsiahlu raziu vo Vrábľoch a okolí. Vtrhli do objektu stolárskej dielne, prehľadávali autá, rodinný dom, ale i byty. Kukláči zasahovali v protiplynových maskách a prišli aj hasiči s ekologickým vozidlom.

Do objektov, ktoré sú v okrajovej časti Vrábeľ, vtrhli policajti z NAKA spolu s kukláčmi okolo 13 hodiny. Kukláči obsadili okolie budov, ktoré sú v lokalite, kde býva a pohybuje sa len zopár ľudí. Už zakrátko si na tvár nasadili protiplynové masky a vchádzali postupne do vnútra. O niekoľko minút k miestu prišli hasiči spolu s ich sanitkou ale aj s vozidlom určeným na nebezpečné látky.

Podľa obyvateľov je v objektoch, kde práve zasahujú policajti už niekoľko rokov stolárska dielňa. "Nábytok a teraz začali, že palety idú vyrábať v tej starej budove," uviedla obyvateľka bývajúca v susedstve. 

Jeden muž skončil v putách

Prečo tam policajti vtrhli susedia netušia. Akcia mala pokračovanie aj v paneláku na sídlisku. V dvoch bytoch robili domovú prehliadku. Boli tam aj so špeciálne cvičenými psami. Po niekoľkých hodinách odtiaľ odviedli muža v putách, ktorý mal na sebe jednorazový overal. Na informácie od polície stále čakáme. Podľa zdroja TV JOJ mala byť výrobňa v stolárskej dielni. "Išlo o výrobu heroínu," potvrdil hovorca krajskej prokuratúry v Nitre Jaroslav Maček. Zadržaných bolo 10 osôb.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy