Polojasno
20°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Tragédia v Bratislave. Pred bytovkou našli dobodaného muža
Zdielať na

Tragédia v Bratislave. Pred bytovkou našli dobodaného muža

BRATISLAVA / Na tele mal bodné rany a vypadol zo šiesteho poschodia. Bratislavská polícia rieši desivú smrť muža. Čo sa odohralo za dverami bytu vyšetruje Krajská kriminálka. Upozorňujeme, že nasledujúci obsah nie je vhodný pre maloletých divákov.

​Incident sa stal o 5 ráno v stredu 13. marca na ulici Jána Jonáša v Bratislave mestskej časti Devínska Nová Ves. Na chodníku pred panelákom ležalo nehybné mužské telo. Na hrudi a bruchu mal chlap viacero bodných rán. Bol oblečený len v tričku a v krátkych nohaviciach. Deň pred smrťou mal nočnú smenu. "Sme z toho v šoku lebo tu bývame. Teraz sa budem báť aj poslať dcéru von so psom," povedala suseda.

Nebohý muž býval v paneláku na 6. poschodí a pracoval vo Volkswagene. Podľa informácií TV JOJ jeho pád zachytila kamera. "Na základe volania na tiesňovú linku sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci k mužovi bez známok života a s bodnými poraneniami. Lekár na mieste skonštatoval exitus," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS. 

Rudolf vraj nebol zavraždený

Na miesto tragédie prichádzalo od rána jedno policajné auto za druhým. Vyšetrovatelia s technikmi zaisťovali stopy dlhé hodiny. Prehľadávali okolie, zháňali ďalšie videozáznamy z kamier a vypočúvali susedov. Prišiel aj policajný krajský riaditeľ. Polícia na poludnie verejnosť informovala, že Rudolfa nezavraždili a vyšetrovateľ tak začal trestné stíhanie pre usmrtenie. 

"Na základe doposiaľ zistených skutočností môžeme konštatovať, že príčinou smrti nie je úmyselné konanie inej osoby. Presnú príčinu smrti určí až súdna pitva," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave, Jana Šimunková. "Bližšie informácie poskytneme, keď to situácia vo vyšetrovaní umožní," uviedli policajti. 

Súvisiace články

Najčítanejšie správy