Skoro jasno
26°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Požiar rodinného domu v Trenčíne si vyžiadal ľudský život
Zdielať na

Požiar rodinného domu v Trenčíne si vyžiadal ľudský život

TRENČÍN / V utorok 12. marca ráno privolali hasičov k požiaru rodinného domu, v ktorom sa mal nachádzať človek. Najhoršie obavy sa naplnili. V zadymenom dome našli staršiu ženu bez známok života.

​Bolo pol deviatej ráno v utorok 12. marca, keď si ľudia na tejto tichej ulici na okraji Trenčína všimli dym vychádzajúci z okien staršieho rodinného domu. Tušili, že vo vnútri sa nachádza sama staršia žena a tak ihneď privolali všetky záchranne zložky. Ako sa následne ukázalo, starenke, žiaľ, nemal kto pomôcť. "Po príchode na miesto udalosti hasiči vnikli do domu, ktorý bol zadymený, pričom vo vnútri našli jednu osobu bez známok života," uviedol Marián Petrík, hovorca KR HAZZ v Trenčíne.

Príčina požiaru je zatiaľ neznáma

"Na miesto sme vyslali ambulanciu rýchlej lekárskej pomoci. 89-ročná žena, žiaľ, utrpela zranenia nezlučiteľné so životom," informovala Petra Klimešová, hovorkyňa OS ZZS. "To bola taká dobra ženička. My čo sme tu bývali ona dlhé robila roky vedúcu potravín," opísal sused nebohej starenky. "Požiar menšieho rozsahu hasiči zlikvidovali, postihnuté priestory odvetrali a následne miesto udalosti odovzdali príslušníkom polície," priblížil Petrík. 

Ulicu, kde došlo k nešťastiu, polícia uzavrela páskami. Na miesto prišli policajní technici a vyšetrovatelia. "Poverený príslušník OOPZ v Trenčíne začal obhliadkou miesta činu. Vzniesli trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenie," informovala Ingrid Krajčíková, hovorkyňa KR PZ v Trenčíne. Telo nebohej ženy odviezli na pitvu. Príčina vzniku požiaru je v štádiu vyšetrovania.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy