Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Partia mužov napadla mladého futbalistu: Po útoku má v hlave dve titánové dlahy
Zdielať na

Partia mužov napadla mladého futbalistu: Po útoku má v hlave dve titánové dlahy

HORNÝ ZEMPLÍN / Partia dospelých chlapov kopala do mladého futbalistu a udierala ho do hlavy, až skončil v bezvedomí. Museli ho dokonca operovať a podľa lekárskej správy má v hlave dve titánové dlahy. Rodičia obete hovoria, že to nenechajú tak, kým páchateľov nenájdu.

Futbalistu napadli na diskotéke. Svedkovia hovoria, že na mladíka sa vrhla partia dospelých chlapov. "Ťažko sa mi o tom rozpráva, bol to veľký stres. Bili ho piati chlapi, kopali doňho, hovoril, že určite bude mať niečo aj s chrbticou, našťastie ale nemal," povedala mama napadnutého. "Chlapec má z toho následky. 15 skrutiek mu dali do hlavy," vyjadril sa jeho otec. 

Rodičia si želajú spravodlivosť

Podľa vyjadrení rodičov, zostal v bezvedomí ležať na zemi a vo vážnom stave ho záchranári previezli do nemocnice. Mama si prečítala lekársku správu, podľa ktorej má syn v hlave dve titánové dlahy a aktuálne nemôže trénovať či pracovať. "Mal aj zlomeninu, ktorá mu tlačila na nerv," dodala. "Má traumu, bojí sa chodiť von," ozrejmil otec mladého športovca. 

Dôvod, pre ktorý sa bitka strhla, rodičia nepoznajú. Zároveň dodávajú, že nič nedalo právo viacerým pustiť sa na jedného a biť ho až kým nestratil vedomie. Obrátili sa aj na políciu, kde bolo podané trestné oznámenie. "Poverený príslušník vykonáva úkony pred začatím trestného stíhania, za účelom doplnenia trestného oznámenia a následného rozhodnutia o ďalšom postupe," informovala hovorkyňa KR PZ Prešov Jana Ligdayová.

"Chcem, aby boli potrestaní a aby sa to už pohlo," uviedol otec napadnutého.

Súvisiace články

Najčítanejšie správy